“Els animals del jardí” de Gemma Armengol ens porten bones notícies!

L’editorial Bromera ha signat un contracte amb Círculo de Lectores per la cessió de drets de ELS ANIMALS DEL JARDÍ, de Gemma Armengol. És una col·lecció de 15 títols que tenen com a protagonista a la marieta Antonieta. La tirada serà de 4.000 exemplars per títol i s’aniran publicant per packs a partir de l’abril.

La marieta Antonieta, que s’està publicant amb força èxit des de l’any 2009, neix de la diferència: és groga en un jardí on la resta de marietes són vermelles. El que d’entrada li suposa una dificultat, ho acaba transformant en un avantatge: ella és groga i de tant en tant es posa vermella. Aquesta capacitat de superar els obstacles i adaptar-se a les situacions, l’Antonieta l’aplica a cada història per resoldre els diferents conflictes que esclaten entre les altres bestioles del jardí.

Històries divertides i enginyoses en les que, de la mà de l’Antonieta, sempre aprenem alguna cosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *